ATELIERHOUDERS

We krijgen regelmatig de vraag of we nog ateliers vrij hebben. En soms is dat zo. So, mocht je ergens tussen de 0 en 10 jaar met je kunstenaarschap bezig zijn en een atelier zoeken, mail gerust.

 

ANS COUWENBERG
Ik werk met gemengde technieken en maak ruimtelijke objecten, installaties, tekeningen.
Bij het maken wil ik me van te voren niet vastzetten op het eindresultaat. Het is een uitdaging voor mij géén vooropgezet idee te hebben en tijdens het maken van werk intuïtief te reageren op wat zich voordoet, tot het moment is bereikt waarop het beeld geen nieuwe handelingen meer uitlokt.
www.anscouwenberg.nl

Ans Couwenberg Ans Couwenberg Ans Couwenberg


FEMKE GERESTEIN
In mijn tekeningen probeer ik het onderwerp binnen te komen, de details van de tekening in en zelfs door het oppervlak van het papier heen. Kan ik erin komen? En als ik erin ben, kan ik er weer uit komen? Laat ik andere mensen binnen? Deze beweging heen en weer en zelfs door het membraan heen is het belangrijkste thema van mijn werk.
www.femkegerestein.nl

 

JEANNY GOLEMBIEWSKI
Ik voel me puur schilder, zowel in klein als groot formaat werk, als in ruimtelijke werken. Altijd in de kern op zoek naar een zo minimaal mogelijke beeldtaal.
www.jeannygolembiewski.nl

 

ALEXANDER HERREBOUT
www.landscapeinterventions.nl

 

MONIQUE JASPERSE
Studeerde aan de Willem Kooning academie te Rotterdam en de Academie voor Beeldende Kunst te Gent. Thema's die inspireren zijn vergankelijkheid, kwetsbaarheid, mens en dier.
www.moniquejasperse.kunstinzicht.nl

Femke Gerestein Femke Gerestein Femke Gerestein

 

DENZ DE KROON
beschrijving volgt

 

GIEL LOUWS
De schilderijen van Giel Louws zijn vaak klein van formaat, en bestaan meestal uit vele tientallen lagen verf. Het werk als fysiek object is van groot belang. De beelden geven zich langzaam bloot, omdat er een mix van transparante en dekkende lagen is gebruikt. Subtiele kleur en glansverschillen laten het beeld van binnenuit gloeien. De kleine werken worden in tentoonstellingen zorgvuldig samengevoegd tot constellaties. Alle werken zijn zelfstandig, maar vormen samen nieuwe beelden.
www.giellouws.com

Giel Louws Giel Louws Giel Louws

 

HANS OVERVLIET
foto's: uit de serie 'geschiedenis van een plek'
www.curiositas.nl

Hans Overvliet Hans Overvliet Hans Overvliet

 

MICHIEL PAALVAST
In de meest recente serie schilderijen is de ‘ruimte’ een belangrijk onderwerp. Het interieur, dat als herkenbare ruimte wordt afgebeeld, gaat een relatie aan met de platheid van het doek. De schilderijen spelen met de waarneming.
www.michielpaalvast.nl

Peter Steutel Peter Steutel Peter Steutel

 

PETRA ROUWENDAL
fotografie

 

ELIS VERMEULEN
installaties
www.elisv.nl
http://globalburrows.wordpress.com/

 

BARBARA VOIT
Mijn inspiratie voor mijn sieraden is breed te vatten - het kan een impressie,herinnering,ervaring,een stuk tekst,een woord.......zijn. Je kan mijn objecten als vormgegeven ervaringen beschouwen.
Ik vertrek vanuit een idee die zich meestal tijdens het werkproces verzelfstandigd. Het vertrekpunt is daarbij ondergeschikt aan het werkproces net zoals de functionaliteit van het sieraad. Of het een draagbaar sieraad wordt of meer een object is niet van belang.

 

BEN VRANKEN
In Bens stripverhalen draait het voornamelijk om de tastbare sfeer en is er vaak een link naar de provincie Zeeland; de zee is meestal niet ver weg. Werk van hem is te vinden in tijdschriften als Archeologie Magazine en het Zeeuws Tijdschrift maar ook aan projecten als ‘ Mooi is Dat!‘ , ‘X was hier‘ en ‘Campaign for Drawing ‘ leverde hij recent een bijdrage.
www.happybeet.com

 

TJEERD VRIELINK
Ik ben een reiziger die verteld over de schoonheid van een andere plek.
Mijn werk probeert los te komen van het na maken van zichtbare dingen.
Mijn wens is denken een stukje te laten reizen om zo iets te kunnen tonen
dat de werkelijkheid er anders doet uitzien.
www.tjeerdvrielink.nl